VLAGGENPARADE

Het 9×11 jarig Jubileumfeest van de KV Burgerlust komt eraan en dat betekent de vlaggen in top. Het centrum van Eygelshoven zal het komende weekeinde veranderen in een zee van meer dan 180 vlaggen. De carnavalskleuren rood geel en groen zal voor de nodige sfeer zorgen en aangeven dat er feest is in Eygelshoven het komende weekend.
Het hoogtepunt van de Jubileumavond, op zaterdag 18 november in het Socio-Project, is onherroepelijk de proclamatie van de Jubileumprins. Hij zal het komende seizoen regeren over het Vóttekletsjerriek als Prins va Egelse. Een keur van artiesten uit binnen- en buitenland zullen deze Jubileumavond een extra glans geven.
Kerk en carnaval zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Traditie is het dan ook dat voor de jarige vereniging op zondag 19 november om 10.30 uur in de grote kerk een H. Mis in het dialect zal worden opgedragen met onder andere de medewerking van ós harmonie St. Caecilia.
Vanaf 14.11 uur start de receptie in d’r narrentempel het Socio Project en iedereen is van harte uitgenodigd om de KV Burgerlust te komen feliciteren. De receptie duurt tot 20.11 uur en de middag zal muzikaal worden opgeluisterd door Winnig Loaf Vööl Doesj.

Er zijn nog entreekaart te verkrijgen bij Gijs Vercouteren mobiel 06-52382334 of stuur een mail naar info@burgerlust.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal entreekaarten. De entree bedraagt slechts €17,50 en dit is mede mogelijk gemaakt door de Jubileum sponsoren. Bezoek ook onze website https://www.burgerlust.nl/9-x-11-jubileumfeest/ voor meer informatie over het 9×11 Jubileumfeest en de andere evenementen van de KV Burgerlust.