In de startblokken

Jubileum KV Burgerlust 1924

Zoals eerder in de media aangekondigd viert de KV Burgerlust op zaterdag en zondag respectievelijk 18 en 19 november 2023 haar 9×11 jarig bestaansfeest.
Kosten nog moeite zijn bespaard gebleven om een geweldig Jubileumweekend op touw te zetten en aan te bieden aan allen die de Burgerlust en het carnaval in Egelse een warm toedragen.

Het jubileumweekend
Het programma van het jubileumweekend ziet er als volgt uit. Op zaterdag 18 november is er een grote Jubileumavond in d´r narrentempel het Socio-Project met een keur van artiesten uit binnen- en buitenland waar je absoluut bij wilt zijn.
Op zondag 19 november start de dag met een Heilige Mis in de parochiekerk H. Joannes de Doper H. Pastoor van Ars met onder andere de medewerking van onze harmonie St. Caecilia. De Burgerlustfamilie nodigt u allen van harte uit voor deze speciale dialect mis met een ‘carnavalstintje’.
De Jubileumreceptie is ’s middags van 14.11 tot 20.00 uur in het Socio-Project en alle verenigingen en mensen van Eygelshoven zijn hiervoor van harte uitgenodigd

Spectaculaire proclamatie jubileumprins
De bezoekers van de Jubileumavond krijgen een ruim vierenhalf uur durend programma gepresenteerd met daar in de proclamatie van de Jubileumprins die op spectaculaire wijze zal worden geproclameerd. Hoe deze proclamatie vorm zal gaan krijgen blijft natuurlijk een groot geheim, dus zorg dat je erbij bent.

Programma Jubileumavond
Mede door toedoen van de Jubileumsponsoren is het mogelijk gemaakt het publiek een fantastisch jubileumprogramma te kunnen aanbieden voor slechts €17,50 per persoon. De datum van de start van de voorverkoop is in september en zal via de reguliere mediakanalen van de Burgerlust en de Anselbode bekend worden gemaakt.
De volgende artiesten zullen een bijdragen leveren aan het wervelende jubileumprogramma, te weten: Dans en showgroep Burgerlust, Los Mar Joa, Marleen Rutten, Treuer Husar Blau Gelb Köln, Tanzkorps Greesberger, Big Benny, Wir Sind Spitze en de nachtegaal van het Limburgse levenslied Beppie Kraft. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door het Huisorkest van de Burgerlust.