Winnaar van het mooiste versierde huis van Egelse

En de winnaar is ……………..

De strijd om het mooiste huis startte op zaterdag 13 februari. Om 9 uur werd door de deelnemers gestart met het versieren van hun huis. Met heel veel vlijt werden de versieringen aangebracht. Met ladders werd gesleept. Slingers werden gespannen. Ballonnen werden opgeblazen en noem maar op. En om de sfeer tijdens de werkzaamheden te verhogen klonk vrolijke muziek uit de opgestelde boxen. Nu en dan werd een korte versnapering pauze ingelast om vervolgens weer flink aan de slag te gaan.

Ook de fotograaf van de Burgerlust had het er maar druk mee om alle huizen te fotograferen. Tenslotte moeten deze mooie kiekjes ook voor later een mooi beeld geven van dit toch al uitzonderlijk carnavalsseizoen.

Op klokslag 15.00 uur ging de driekoppige jury op pad om de huizen te bewonderen. Naar hun zeggen was het heel moeilijk om een winnaar aan te wijzen daar alle deelnemers hun uiterste best hebben gedaan om er iets moois van te maken.

Na rijp beraad werd om 17.00 uur de winnaar via een live-uitzending bekend gemaakt. De prijs werd gewonnen door Clara en Leroi Schellekens aan de Willem-Alexanderstraat 31. De winnaars mochten uit handen van President John Prevo de prachtige prijs in ontvangst nemen en wel de huisorde van 2021 met pin. De originele vlag/wimpel van de KV Burgerlust 1924. En als klap de vuurpijl een cadeaubon ter waarde van 20 Euro welke ter beschikking is gesteld door Optiek & Lifestyle 1131.

De KV Burgerlust 1924 dankt alle deelnemers voor hun inzet!