Van en vuur Egelse

Jubileumfeest Burgerlust

De KV Burgerlust bestaat de komende carnaval 9×11 jaar en viert dit graag samen met alle ‘luuj va Egelse’ en omstreken. Daarom organiseert de KV Burgerlust in het weekend van 18 en 19 november 2023 een Jubileumavond en jubileumreceptie. Samen is de kern van ons feestjaar en het is de KV Burgerlust er dus alles aan gelegen om dit feest met de Eygelshovense gemeenschap te vieren. Mede door de Jubileum sponsoren is het mogelijk gemaakt om een spectaculaire feestavond aan te bieden voor slechts €17,50 per persoon, zodat ieder de gelegenheid wordt geboden aan het feest te kunnen deelnemen.

Zoals eerder in de media staat vermeld zijn twee voorverkoopavonden gepland en wel op de donderdagen 26 oktober en 2 november van uur 18.00 tot 20.00 uur bij Optiek & Lifestyle 1131 aan de Veldhofstraat 73 in Eygelshoven.
Entreekaarten kunnen hier tegen contante betaling worden afgehaald en de plaatsen gereserveerd.

Entreekaarten kunnen ook besteld en gereserveerd worden op werkdagen bij Gijs Vercouteren mobiel 06-52382334 of stuur een mail naar info@burgerlust.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal entreekaarten.

Zorg dat u er snel bij bent want vol = vol.
Voor meer informatie over het programma ook op: https://www.burgerlust.nl/9-x-11-jubileumfeest/

Het Jubileumfeest is mede mogelijk gemaakt door: