RABOBANK CLUBSUPPORT 2022 KV Burgerlust 1924

Ook dit jaar neemt de KV Burgerlust deel  aan de jaarlijkse Club Support van de Rabobank.

Doel
KV Burgerlust stelt zich tot doel om de traditie van het carnaval in stand te houden. Daarvoor wordt jaarlijks een Prins en Jeugdprins geproclameerd en geabdiceerd. Daarnaast organiseert de KV Burgerlust elk jaar carnavalsevenementen voor jong en oud. Naast traditie en traditionele gebruiken is de vereniging ook bezig met vernieuwingen om zo ook de toekomst van het carnaval in Eygelshoven veilig te stellen.

Innovatie
De ontwikkeling van een duurzame beleving van carnaval op innovatieve wijze, voor jong en oud. Daarbij rekening houdende met alle (veiligheids-) eisen anno 2022, voor het in stand houden van de traditie van het carnaval. En waarbij de modernisering van diezelfde traditie een belangrijke rol speelt om het volksfeest carnaval toekomst-proof te maken.

Wil je de doelstellingen en innovatie van de KV Burgerlust steunen stem dan op onze vereniging. Je kunt stemmen vanaf 5 – 27 september 2022.

Hoe kan je stemmen?
Door in te loggen in de Rabo App of op de Rabobank website. Daar kan je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op Rabo ClubSupport.