JUBLIEUM JEUGDPRINS JOP I (JACOBS)

In een bomvol Socio Project werd afgelopen zondag 4 februari tijdens de kindercarnaval van de KV Burgerlust, Job Jacobs geproclameerd als Jubileumjeugdprins Job I. Job is een zoon van Joep en Nicole Jacobs-Schneiders en jongere broertje van Anne. De prinselijke residentie is gelegen aan de Kerkberg 9. Jop zit op de basisschool de Veldhof in groep 7 bij meester Dennis.

Binnen de KV Burgerlust en het verenigingsleven zijn Jop en zijn familie geen onbekenden. Al zijn ooms gingen Jop voor, als het gaat om prins carnaval te mogen zijn. Ook zijn vader is prins carnaval van R.K.E.V.V. Laura geweest. Jarenlang heeft Jop dan ook naar de prinsenfoto’s aan de wand bij oma Mieke en opa Jac staan staren en droomde hij ervan om ooit zelf prins te mogen worden. Opa Jos (Schneiders) is ereraadslid van de KV Burgerlust en heeft jarenlang de presidentenscepter gezwaaid.

Job voetbalt bij de JO11-1 onder leiding van Sander Steinbusch en vader Joep Jacobs. Daarnaast is hij al jarenlang fan van Barcelona maar een bezoekje bij Roda JC kan je hem ook blij mee maken. Daarnaast heeft hij nog meer hobby’s. Zo speelt hij de kleine trom bij Harmonie St. Caecilia van Eygelshoven. Daar is hij ook lid van de Caeciliakidz onder leiding van Carla Corredu. Ook heeft Jop 1 keer per week les op het drumstel bij de muziekschool.

Jop wenst alle Kling-Vóttekletsjere een geweldige carnaval. Hij wenst dat iedereen de kans krijgt om carnaval op zijn eigen manier te vieren. Hij wil met alle (Kling) Vóttekletsjere ervoor zorgen dat dit jubileumseizoen een onvergetelijk carnavalsfeest wordt.

Jop I zal samen met Prins Dylan I de scepter zwaaien en voorop gaan in het carnavalsgedruis. WANT: “Carnaval is top, laten we samen vieren, Alaaf Prins Jop”.