D´r sjprint noa karneval 2022

De KV Burgerlust is de laatste weken er alles aangelegen geweest een waardige invulling te geven aan het carnaval met verschillende nevenactiviteiten voor jong en oud. De Burgerlust maakt zich nu op voor het komende carnavalsweekend 2022. Wat de komende week staat te gebeuren staat hieronder.

Carrousel

De Kirchröadsjer Sjlajerparade wordt live gepresenteerd, in het centrum en de wijken. Op carnavalszondag 27 februari 2022 treden alle artiesten vanaf 14.11 uur op in Eygelshoven op het horecaplein Terbruggen, in Kerkrade West in Heidsjer Tref en in het centrum op de Markt. De artiesten draaien zo op 3 locaties in een carrousel-opzet op. In de race voor de officiële titel Kirchröadsjer Sjlajer 2022 zijn Danny Pouwels, Wiesse Sjwaam, Radauw, Spjass vuur drei, d’r Tim, Duo de Radies, Jo Smeets, René Reulings, Los mar Joa en Viva la Vida.
In samenwerking met de kasteleins en de KV Burgerlust zal het horecaplein voor dit evenement feestelijk worden aangekleed. Kom gerust een kijkje nemen en geniet van de Kerkraadse sjlageren onder het genot van een hapje en een drankje.

                       

 

D’r Vóttekletsjer

Op maandag 21 februari verschijnt de 38ste editie van D’r Vóttekletsjer en is gratis te verkrijgen bij Optiek & Lifestyle 1131 aan de Veldhofstraat in Eygelshoven, zolang de voorraad strekt. De carnavalskrant kan ook digitaal worden ingezien op de website van de KV Burgerlust www.burgerlust.nl

Mooist versierde huis

Op zaterdag 26 februari staat het mooist versierde huis op het programma. Geïnteresseerden kunnen zich tot 24 februari aanmelden via info@burgerlust.nl. De jurering vindt plaats tussen 15.00-16.00 uur en de winnaar zal om 17.00 uur worden bekend gemaakt. Voor de winnaar staat een mooie prijs te wachten.