Burgerlust brengt sfeer in en aan huis

Sfeer in huis

Al enkele weken kunnen de Egelser Vóttekletsjere genieten van de vele foto’s uit het archief van de KV Burgerlust 1924. Foto’s van de optochten komen voorbij maar voor het komende weekeinde zal dit verder worden uitgebreid met beelden van de evenementen.

Houdt daarom dan ook de facebook pagina als de website van de Burgerlust in de gaten en niet geniet van al mooie momenten.

Sfeer aan huis

Op zaterdag 13 februari vindt de ‘strijd’ plaats voor het mooist versierde huis. Het mooist versierde huis zal worden beloond met een prachtige prijs. Een deskundige jury zal tussen 15.00-16.00 uur een kijkje bij u aan huis nemen. De winnaar wordt om 17.00 uur via de facebook pagina en de website van de Burgerlust bekend worden gemaakt.

Voor deelname aan deze activiteit moet men zich inschrijven. Stuur een mail naar info@burgerlust.nl. Geef in de mail aan je naam, adres en telefoonnummer. Inschrijven kan tot en met 11 februari 2021.

KV Bubbellusttocht 2021

Eerder is door de KV Burgerlust 1924 op facebook de Bubbellusttocht 2021 op zondag 14 februari aangekondigd. Deze wandeltocht zal niet plaatsvinden. De intentie van de Burgerlust was om op een veilige manier een wandeling voor de Vóttekletsjere aan te bieden. De Burgerlust is echter tot de conclusie gekomen dat zij niet kan garanderen dat iedereen zich aan de coronamaatregelen zal houden.

De KV Burgerlust 1924 probeert deze activiteit te verplaatsen naar halfvasten, mits dit op dat moment veilig mogelijk is.