Burgerlustvrung ‘Platina’
Hoesorde 2021

Huisorde 2021 ee joar.. plaatsj rust!

Boek d’r Prins va Egelse
Burgerlustwimpel
8×11 KV Burgerlust
Archief

Sinterklaas in Eygelshoven
De gebruikelijke Sinterklaasintocht in Eygelshoven zal, als gevolg van de corona-maatregelen, helaas niet plaatsvinden. Sinds een aantal jaren wordt de intocht van de goedheiligman door de KV Burgerlust georganiseerd, gesteund door verschillende ondernemers van ons dorp. We hebben tot het laatste moment gezocht naar mogelijkheden om de kinderen toch een leuke sinterklaasmiddag te bezorgen. Maar helaas zien we geen mogelijkheden om de kinderen bij de Sint op bezoek te laten komen.
Dit vindt de Sint heel erg jammer. Maar om de Sint een beetje op te vrolijken kunnen de kinderen een leuke tekening of kleurplaat maken voor de Sint. Jullie mogen zelf een tekening maken of een kleurplaat zoeken en deze tot en met 28 november inleveren bij Electro World Benly (Laurastraat), 1131 optiek & lifestyle (Veldhofstraat) of bij Nimik woningstoffering (Kleine Stegel). Vergeet je naam niet er op te zetten anders weet de Sint niet van wie de leuke tekening is. Ieder kind die een leuke tekening of kleurplaat voor de Sint inlevert bij een van deze adressen krijgt een leuk presentje.
De Sinterklaascommissie