Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

Voorverkoop Seniorenkarneval Burgerlust

Start voorverkoop Eygelshoven

Op woensdag 12 december start de voorverkoop van de Seniorenkarneval van de Burgerlust in Eygelshoven. Voor entreekaarten en reserveringen kunt u terecht in Ouderensoos Socio Project van 10.00 – 12.00 uur.

 Start voorverkoop Landgraaf

Op vrijdag 14 december start de voorverkoop van de seniorenkarnaval van de Burgerlust in Landgraaf. Op verschillende plaatsen en tijden kunnen entreekaarten worden gekocht en reserveringen worden geregeld.

Gestart wordt bij Welsun Sunplein Nieuwenhagen van 10.00 – 12.00 uur. Hierna volgt het Hereveldje in Ubach over Worms van 13.00 – 14.00 uur. Tot slot het verzorgingshuis Calshof Schaesberg waar men van 14.30 – 15.30 uur terecht kan.

 Let op!

Mist u de voorverkoop op woensdag 12 december of vrijdag 14 december dan kunt u nog altijd terecht bij Gijs Vercouteren, telefoon 045-5352265, tussen 18.00 – 20.00 uur van maandag t/m vrijdag.

 Programma

Op het programma staan de volgende artiesten: Pierre van Helden, Dans en showgroep Burgerlust, Wiesse Sjwaam, Ton Laeven, Hans Peter Jonen, Echt Lecker, Grün Weiss Schlebusch, Erwin en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Die Männer.

Wanneer en hoe laat­?

De seniorenkarnaval vindt plaats op maandag 25 februari 2019 in de narrentempel het Socio Project in Eygelshoven. De zaal gaat open om 18.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De entreekaarten kosten € 13,00 per persoon inclusief garderobe.

 Als cadeau tip voor de komende feestdagen! Doe een entreekaart cadeau van deze oergezellige carnavalsavond voor senioren.

Ook dit jaar wordt gelet op het geluidsvolume zodat het voor iedereen gezellig blijft.