Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

‘T Geet dróp aa!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Twintig jaar na dato vindt wederom de uitreiking van de Orde van de Gulden Humor plaats in Eygelshoven door de Samewirkende Limburgse Vasteloavesvereniginge. De voorbereidingen draaien op volle toeren en kosten noch moeite zijn bespaard gebleven om er ook nu weer een fantastisch feest van te maken.

Na ontvangst op de Oude Laethof trekt om kwart over twee een bonte stoet via de Putstraat, Veldhofstraat en Portbeemden richting onze parochie kerk. Daar zal vanaf kwart voor drie de uitreiking gaan plaatsvinden van Limburgs hoogste carnavalsorde aan eurocommissaris Frans Timmermans. De hele ceremonie protocollair zal muzikaal omlijst worden door onze harmonie St. Caecilia.

De belangstelling van de landelijke -, provinciale en regionale media is groot. Zij zullen uitgebreid verslag doen in de dag- en weekbladen als op TV. Om ook u als inwoner van Eygelshoven te laten meebeleven van deze bijzondere gebeurtenis zal vanaf 14.40 uur tot 16.00 uur een livestream uitzending verzorgd worden. Daarvoor moet u inloggen op de facebook pagina van de KV Burgerlust.

Vanaf 20.00 uur zal in d’r Narrentempel het Socio Project een geweldig programma over de bühne gaan ter ere van de nieuwe orde drager Frans Timmermans. Gezien de grote vraag heeft de organisatie extra kaarten beschikbaar gesteld. Kaarten zijn te verkrijgen via info@burgerlust.nl of direct te koop bij Bistro Socio en kosten Euro 22,50 per persoon. Wees snel er bij want op = op !

Wilt u meer weten over de Gulden Humor kijk dan ook op de website www.guldenhumor2018.nl