Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

 

 

Parkstad Verentreffen I Egelse

Wat is dat nu weer vraagt men zich af. Het Parkstad Verentreffen is een jaarlijks evenement waar een keur van artiesten zich voorstellen met een aantal hits uit hun eigen repertoire. Dit evenement wordt georganiseerd door Marleen Mols Producties en Swing Star.

Dit jaar is de eer gegund aan de Burgerlust om in samenwerking met Marleen Mols en Swing Star dit evenement te mogen organiseren. Veel carnavalsverenigingen uit de regio en ver daarbuiten ontmoeten elkaar traditiegetrouw op dit Parkstad Verentreffen. Ook u bent van harte welkom dit evenement te bezoeken.

Het evenement vindt plaats in het Socio project te Eygelshoven op vrijdag 16 november aanvang 20.00 uur en de zaal is reeds geopend vanaf 19.00 uur en er is geen entree. Goed om te vermelden is dat de reguliere consumptiebonnen, zoverre als u die nog in de la hebt liggen, op deze avond gebruikt kunnen worden.

Een selectie van artiesten die deze avond zullen optreden zijn. ’T Vlaegelke, Lola Lee, Katja, Spik en Span, Vee en dee, Veer Plezeer, Ruud en Ruud, Frans Croonenberg, Roy Selder, Marleen Mols, Gwen Dohmen, Roger Peters, Mario, Patrick Pesch, Reënboagkloeb, Ken en Bob, Thierry en sjtom toeval, Prinseroad Schaesberg, ’t Klinke Neet, Alice de Ruiter dansmarieke, Dans en showgroep Burgerlust.

 

Voor de overige evenementen van de Burgerlust volg ons dan ook op de website en facebook!