Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2019
Archief

Afgelopen seizoen is de proclamatie van D´r Prins va Egelse een nieuwe weg ingeslagen. Het toen aanwezige publiek heeft genoten op de wijze waarop de Burgerlust haar nieuwe carnavalsprins proclameerde, “ kort, krachtig maar wel met alle prinselijke eer”. En wat nog het mooiste was, dat de proclamatie plaatsvond: ´midde tussje en kót bijj de luuj´. Het was geweldig te zien hoe het publiek zich bij de proclamatie betrokken voelde en dit als geweldig heeft ervaren. Een rede te meer om deze opzet voor de komende proclamatie te handhaven.

Voor zaterdag 17 november as. heeft de KV Burgerlust er wederom alles aan gedaan om er een ware feestavond van te maken. Naast het hoogtepunt de proclamatie van de nieuwe prins carnaval speelt de hele avond niet minder dan Anderkovver afgewisseld met een optreden van Don Kiesjot, de Dans en showgroep Burgerlust en DJ Rainier.

De Narrentempel het Socio Project is vanaf 19.00 uur geopend en het programma start om 20.11 uur en er is vrije entree.

De dans en showgroep viert dit seizoen haar 4×11 jarig bestaansfeest. Meer hierover kunt u lezen in de 35ste editie van D’r Vóttekletsjer.