Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

Op maandag 15 oktober is de de voorverkoop voor het avondprogramma van de Gulden Humor 2018 gestart. Gezien de grote vraag naar entreekaarten kunnen deze zowel verkregen via info@burgerlust.nl en bij Bistro Socio voor de prijs van €22,50 per persoon.

Geef bij internet bestelling uw naam adres, emailadres en telefoonnummer door en het aantal entreekaarten. Er wordt met u contact opgenomen. Zodra het geld is overgemaakt worden de entreekaarten verzonden.

Let op, het aantal entreekaarten voor dit evenement is beperkt dus zorg er voor dat u er snel bij bent, want op is op!

Tijdens het avondprogramma zullen alle 17 lidverenigingen van het Samewirkende Limburgsche Vasteloavendsvereniginge uit heel Limburg aanwezig zijn. Ter gelegenheid van de uitreiking van de Orde van de Gulden Humor aan dhr. Frans Timmermans zal een geweldig programma over de bühne gaan en wel Beppie Kraft, Dans en Showgroep Burgerlust, Big Benny, Die Westerwald Sterne, Trööt in de Gööt en de muzikale omlijsting is in handen van Die Männer.