Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

Kingerkarnaval Burgerlust
Zondag 4 februari 2018

Op zondag 4 februari 2018 vindt de jaarlijkse ‘Kingerkarnaval’ plaats in het Socio Project te Eygelshoven. Aanvang van het programma is om 14.11 uur en de zaal is open vanaf 13.00 uur.
Hoogtepunt van deze middag is de proclamatie van de nieuwe Jeugdprins va Egelse. Wie zal jeugdprins Shane I (Cohnen) opvolgen als heerser over de Kling Vóttekletsjere?
Aan het programma zal medewerking verleend worden door tanzmariechen Yannai, de Dans en Showgroep Burgerlust, leerlingen van de OBS De Schatkist en BS De Veldhof, Jeugdkoor de Zanglijsters, D-Revival uit Treebeek en in de finale niet minder dan FABRIZIO. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Die Männer.
Naast dat de kinderen kunnen genieten van het programma is er een kleurwedstrijd. Kleurplaten zullen op de scholen worden uitgedeeld of kunnen worden afgehaald bij de Jumbo in Eygelshoven. Kinderen die een kleurplaat inleveren bij de entree krijgen een stempelkaart en krijgen daarvoor een suikerspin of een zakje popcorn. De mooiste kleurplaten worden beloond met een mooie prijs.
Ook is er een prijs voor de mooist verkleedde kind. Kinderen die het leuk vinden, kunnen gratis worden geschminkt. Verder is er een goochelaar aanwezig die de kinderen laat genieten van zijn goochelkunsten, tevens worden er ballonnen geknoopt in de mooiste modellen en die worden gratis uit gedeeld.
Aan het eind van het programma is het ook nu weer mogelijk met de Prins en/of Jeugdprins op de foto te gaan. De foto’s worden op facebook geplaatst en kunnen worden gedownload.
De voorverkoop van de Kingerkarnaval start op maandag 22 januari en de entreekaarten kosten €3 per persoon voor zowel jong als oud. Entreekaarten kunnen verkregen worden bij Slagerij Jongen, Sigarenmagazijn Eygelshoven, Blossom, Bistro Socio en Euronics Benly.

                                                                                    FABRIZIO