Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

Zoals al vele jaren het geval is opent de KV Burgerlust op d’r elfde van d’r elfde intern het nieuwe carnavalsseizoen.

Ook nu weer was de Burgerlustfamilie bij de aftrap van het nieuwe seizoen aanwezig. Alvorens getoast werd op het nieuwe seizoen is er een foto gemaakt van de hele Burgerlustfamilie.

De vereniging mocht twee nieuwe Sjtielle leden installeren te weten de heren Dave Lebens en Max Boermans. De dans en showgroep Burgerlust heette mejuffrouw Hoeppermans welkom. De Raad van Elf kreeg versterking van de heer Maurice Janssen.

Ook waren er jubilarissen in ons midden. Mejuffrouw Iris van Haaren van de Dans en showgroep viert haar  5 jarig lidmaatschap. Tijs Tans is 11 jaar lid van d’r Prinse Road Egelse. Gijs Vercouteren viert zijn 1×11 jarig lidmaatschap van de Raad van elf. Tot slotte Pierre Jongen die dit seizoen zijn 3×11 jarig lidmaatschap viert.

Ook werd de nieuwe hoesorde voor het komende seizoen gepresenteerd.

Een uitgebreid fotoverslag zal in d’r 34e Vóttekletsjer geplaatst worden.