Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

Niet meer Night of de Prins maar Egelser Prinsenbal is de nieuwe naam van de proclamatie van d’ r Prins va Egelse, op zaterdag 18 november. Anders dan dat de bezoekers van de proclamatie gewend zijn ziet het programma er anders uit. Het programma als de proclamatie zal in zijn geheel plaatsvinden in de grote zaal van het Socio Project. Gedurende de hele avond zullen er een aantal optredens zijn van Wahnsinn afgewisseld door DJ Paulus, tanzmariechen Yannai, Dans en Showgroep Burgerlust en Big Benny. Hoogtepunt van de avond is uiteraard de proclamatie die kort en bondig over de bühne zal gaan.Ook over de nieuwe opstelling en inrichting van de zaal is goed nagedacht. Laat jullie verrassen en kom gerust een kijkje nemen. Er is geen entree en daarmee biedt de KV Burgerlust iedereen de gelegenheid getuige te zijn wie nieuwe heerser va Egelse zal worden. 

De zaal van het Socio Project is vanaf 19.00 uur geopend en het programma start om 20.00 uur.