Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

Op zondag 19 februari is het weer zover. Dan vindt de jaarlijkse kindercarnaval van de KV Burgerlust plaats met als hoogtepunt op die middag de proclamatie van de nieuwe Jeugdprins 2017. De narrentempel is geopend vanaf 13:00 uur en het programma start om 14:00 uur.

Wie zal die dag Jeugdprins Mika I (Vanderheijden) opvolgen als de nieuwe “jeugdprins va Egelse”. Wil je getuigen zijn van dit toch wel bijzondere gebeuren zorg dan dat je tijdig over een entreekaart beschikt. De entreekaarten zijn bij de volgende voorverkoopadressen te verkrijgen vanaf maandag 6 februari, te weten: Slagerij Jongen, Sigarenmagazijn Eygelshoven, Blossom, Bistro en Benly. De entree bedraagt € 3 voor jong als oud.

Rond de proclamatie van de nieuwe jeugdprins zal er veel te beleven zijn die middag.

Zo zal er een optreden zijn van het tanzmariechen van de Burgerlust Yannai, de Dans en Showgroep Burgerlust, Jeugdkoor de Zanglijsters, Sport Vereniging Eygelshoven, OBS de Schatkist als van de BS de Veldhof, gastoptreden van RonnyRon en het geheel zal muzikaal omlijst worden door het huisorkest  van de Burgerlust, Die Männer.

Als rode draad door het programma kunnen de kinder geschminkt worden, ballonnen knopen, met de Prins en/of Jeugdprins op de foto. Kinderen die bij binnenkomst een kleurplaat inleveren krijgen een speciale bon. Daarvoor krijgen zij één spin en één zakje popcorn.

Aan het slot van die middag zullen de drie mooiste kleurplaten en mooist verkleedde kinderen een leuke carnavalsattentie in ontvangst mogen nemen.