Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

Zondag 29 januari is het dan wederom zover. Dan vindt de traditionele Herrenzietsoeng van de Burgerlust plaats. Ook wel vaderdag i Egelse!De voorverkoop van de traditionele Herrensietzoeng van de Burgerlust, loopt gesmeerd. Er zijn nog restkaarten te krijgen voor de prijs van slechts € 27.50 per stuk, inclusief spek en ei.

Entreekaarten zijn te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen: Slagerij Jongen, Sigarenmagazijn Eygelshoven, Blossom, Benly en Bistro Socio. Het Socio Project is geopend vanaf 09:00 uur en aanvang van het programma is om 11.11 uur.

De Burgerlust is ook nu weer er in geslaagd een prachtig carnavalsprogramma samen te stellen met vele hoogtepunten. Wat te denken van: Rob van Elst, Cheerleaders 1FC Köln, Wiesse Sjwaam, Dans en Showgroep Burgerlust, Marleen Rutten, Fidele Fordler, Heidi”s Männer en Wir Sind Spitze. Het programma’s wordt muzikaal omlijst door ons huisorkest Die Männer.