Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

It’s party time!

Voor het eerst in het bestaan van de KV Burgerlust wordt er zondag 22 januari een Damenzietsoeng georganiseerd. En zoals altijd het geval is bij de Burgerlust wordt een bont carnavalsprogramma geboden. Kosten nog moeite zijn bespaard gebleven om een keur van artiesten uit binnen en buitenland vast te leggen. Wat te denken van: Marlon Kicken, Doom en Dööl, Patrick Muijtjens, Die Tanzbienen, De Knöppele, Legata Lederhosen Power, Tanzcorps Rot-Weiss Engelskirchen en de Kellerjunges. Het programma wordt muzikaal omlijst door ons huisorkest Die Männer.

Voor deze eerste editie van de Damenzietsoeng van de Burgerlust zijn nog restkaarten te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen: Slagerij Jongen, Sigarenmagazijn Eygelshoven, Blossom, Benly en Bistro Socio. Entreekaarten van de Damensietzoeng kosten €25.- inclusief spek en ei. Het Socio Project is geopend vanaf 09:00 uur en aanvang van het programma is om 11.11 uur.

Laat het niet aan je voorbij gaan en zorg dat je bij deze eerste editie van de partijbent!