Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2020
Archief

Het KVL organiseert elk jaar het festival waarbij het beste kinder carnavalslied van dat jaar wordt gekozen. Dat gebeurt via voorronden en een grote finale. Het KVL is er voor kids van de basisscholen. De finale van het 18e Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL) vindt dit jaar plaats in het Socio Project te Eygelshoven (Terbruggen 16). De organisatie van de finale is in handen van de KV Burgerlust in samenwerking met het KVL.

De elf finalisten uit heel Limburg, waaronder ook het Jeugdkoor de Zanglijster uit Eygelshoven, strijden op zondag 5 februari 2017 om de hoogste eer. En wie zijn dan die elf finalisten?

 1. Jeugkoor de Zanglijster uit Eygelshoven
  2. De Jodelaband uit Limbricht
  3. Bs de Sleye uit Heel
  4. Marijn uit Reuver
  5. De Neelder meiden uit Maasniel
  6. Bs de Hoefer uit Sittard
  7. Linde Arts & Jasmijn uit Venray
  8. Obs de Sjtadssjool uit Sittard
  9. Bs Odersteboven uit Geulle
  10. Van Alles Get uit Maasniel
  11. Blage van de Windjbuujels uit Reuver

Willen jullie samen met je ouders, opa en oma getuigen zijn van dit mega spektakel, dan zorg dat je snel in het bezit komt van entreekaarten. Deze entreekaarten zijn te bestellen op www.KVL-Limburg.nl voor de prijs van €6.50 per stuk voor volwassenen/kinderen ouder dan 12 jaar. Voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis. Als er al restkaarten zijn dan kunnen deze aan de dagkassa worden gekocht. De zaal is vanaf 12:30 uur geopend en het programma start om 14:00 uur. Verkleden? Ja zeker mag jij je die dag verkleden. Hoe meer verkleedde kinderen hoe gezelliger het feest wordt.