Burgerlustvrung ‘Platina’
Prins va Egelse:
Jeugdprins va Egelse:
Hoesorde 2019
Archief

Het nieuwe carnavalsseizoen komt met rasse schreden dichterbij. Vele voorbereidende activiteiten zijn door de Burgerlust getroffen om het cultuur erfgoed dat carnaval heet te organiseren in ‘ ós Egelse’.Nieuw in onze programmering is dat de Burgerlust voor het eerst in haar bestaan een Damenzietsoeng organiseert. De Night of the Prins daar en tegen zal dit seizoen voor de laatste keer op deze wijze over bühne gaan en in 2017 een geheel andere opzet en invulling krijgen. Ook de drie dolle carnavalsdagen zullen in 2017 anders uitzien dan jullie gewend zijn van de Burgerlust. Tot slot zal voor het eerst de finale van het Kingervasteloavend Leëdjeskonkoer plaatsvinden in d’r Narrentempel het Socio Project.

Noteer alvast in de agenda de volgende data: 

19 november Night of the Prins,

22 januari 2017 Damenzietsoeng,

29 januari 2017 Herrenzietsoeng,

5 februari 2017 Kingervasteloavend Leëdjeskonkoer

19 februari 2017 Kingerkarneval,

20 februari 2017 Seniorenkarneval,

24 februari 2017 Koele Party,

25 februari Prinsenreceptie en van

26 t/m 28 februari de Drie dolle carnavalsdagen.

Uit de programmering kan worden opgemaakt dat het de Burgerlust er alles aan gelegen is om een carnaval te bieden voor jong en oud.

Willen jullie meer te weten komen over de inhoud van de programma’s raadpleeg dan de komende tijd de Anselbode. Ook kunt ons volgen op de site van de Burgerlust en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *